خراسانی
موضوع پرچمهای خراسان یا پرچمهای سیاه، موضوعی است آكنده از خطر و هر پژوهشگری كه هدفش درست و دقیق انجام دادن این كار باشد، از بسیاری حقیقتها و واقعیتها چشم پوشی میكند و تنها واقعیتهایی را كه مطابق آرا و عقایدش بوده و با امیال و خواستههایش هماهنگ باشد ذكر میكند و یا آن حقیقتهایی را میآورد كه با سمت و جهتی كه بدان تمایل دارد، همسو باشد. هركس قصد و هدفش حقیقت (و روشن ساختن آن) باشد، بدان میرسد مگر آنكه یك مشیّت واجب خداوندی مانع آن شود و ماهیت و چیستی آن بر خردمند پوشیده نیست. اما این شرط در صورت ترس از آسیب دیدن حریم اسلام كه بنا بر گفتهی مؤلف كتاب الجواهر وجود خطری كه گسترش و انتشار ذكر خاندان محمد (صلی الله علیه و آله) را تهدید میكند و از بین رفتن حق را گوشزد میكند مرتفع میشود. (1)
برای مشاهدۀ متن کامل به ادامۀ مطلب مراجعه کنید.
دیدگاه های موجود در زمینه مهدی باوری
براساس روایات قطعی و تردید ناپذیری که پیش از این از آن ها یاد شد. بر هر مسلمانی واجب است که امام زمان خود را بشناسد. با توجه به این موضوع هر یک از ما وظیفه داریم که در حد توان، امام و حجت عصر خود؛ یعنی امام مهدی(علیه السلام) را- که دوازدهمین امام از سلسله امامان شیعه و فرزند امام حسن عسگری است- بشناسیم. قطعاً به همان میزان که ما امام زمان(علیه السلام) را بشناسیم به همان میزان هم از تیرگی، تباهی و گمراهی عصر جاهلی دور و به روشنایی؛ سعادت و رستگاری نزدیک می شویم.
برای مشاهدۀ متن کامل به ادامۀ مطلب مراجعه کنید.
عصر غيبت و احکام حکومتي اسلام
يکي از گزاره هاي تأثيرگذار در استنباط، نظريه حکومت ديني در نگاه امام خميني، نظريه غيبت و حکومت جهاني حضرت مهدي (عج) است که حکومت ديني زير نظر ولي فقيه عادل، در حقيقت مرتبه نازله حکومت امام معصوم و حکومت آرماني اسلام است؛
برای مشاهدۀ متن کامل به ادامۀ مطلب مراجعه کنید.
جهاد و امنيت در عصر انتظار
مقدمه
در چند دهه ي اخير و مقارنِ پيروزي انقلاب اسلامي، گفتمان انتظار داراي تحول و تكامل شده است.
انتظار از يك عنصر صامت و راكد كه از هرگونه عمل و برنامه خارجي و اجتماعي بازمانده بودند يك عنصر فعال و پويا و به عنوان يك دكترين در تنظيم راهبردها و چشم اندازهاي پيش رو مد نظر قرار گرفت. در سراسر جهان نيز اقبال به مباحث موعودگرايي و منجي گرايي بيش از پيش در ميان متفكران و انديشوران جهان، قابل مشاهده است. از همين رو، تبيين عناصر و اجزاي دكترين مهدويت و توان هاي واقعي و غيبت بيروني آن از مرز ذهنيت به غيبت و از رموز باور به تمدني بارور ضروري است.
برای مشاهده ی متن کامل به ادامه به مطلب مراجعه کنید.
آماده کردن خود برای پیوستن به امام زمان (ع)
منتظر فرج امام زمان (علیه السلام) باید سعی کند آماده باش کامل برای یاری امامش را در خود ایجاد کند. و برای رسیدن به این مقصود، اولاً مرابطهی خود را با امام (علیه السلام) قویتر میسازد، و ثانیاً در عمل، همهی امکاناتش را وقف ایشان میکند. قرار گرفتن منتظر در این مسیر و برداشتن این دو قدم، خود از بزرگترین فرجها برای او در زمان غیبت مولایش میباشد. اکنون برای روشن شدن این که هر دو امر از مهمترین مصادیق فرج میباشد، به توضیح اندکی دربارهی هر یک میپردازیم
برای مشاهدۀ متن کامل به ادامه ی مطلب مراجعه کنید.
آرزوی یاری امام زمان (ع) و پیوستن به ایشان
از جمله مصادیق انتظار فرج امام زمان (علیه السلام) که برای شخص منتظر در زمان غیبت آن حضرت حاصل میشود، این است که زندگانی او با آرزوی یاری کردن امام (علیه السلام) و امید پیوستن به ایشان شکل میگیرد و این نوع زندگی خود از بالاترین فرجها برای مؤمن منتظر میباشد.
برای توضیح این مطلب باید ابتدا به رابطهی کلی میان آرزوهای هر فرد با دنیای درونش و تأثیر و تأثّر متقابل این دو بر یکدیگر، توجه کنیم و سپس به بیان رابطهی میان شخص منتظر با آرزوهایی که نسبت به امامش دارد، بپردازیم.
نگاهی به ویژگی های جامعه مهدوی

منبع: روزنامه جام جم
انسانها همیشه در آرزوی رسیدن به جامعه ای هستند که در آن، آسایش، رفاه، امنیت و خواسته های معقول وجود داشته و به آسانی به آن برسند، عدالت و برابری نیز خواسته آرمانی دیگر انسان است.در نگرش قرآن، آفرینش و کیهان برای انسان و تأمین نیازهای مادی و معنوی اوست، از این روی عظمت انسان وقتی روشن می شود که عظمت این هستی باز شناخته شود. وقتی این رویکرد و نگرش در قرآن نسبت به انسان وجود دارد، باید هدفی مهم وغایتی بزرگ برای او در پیش روی باشد.
به ادامه ی مطلب مراجعه کنید.
.: Weblog Themes By Pichak :.